DEMONLÄGER 2013, 1-7 juli (vecka 27)

Det gäller att vara ute i god tid som vanligt.

Stigmansgården (www.tiveden.com) ligger 2 mil norr om Karlsborg och avståndet mellan Malmö och Karlsborg är ca 40 mil. Från Stockholm är det ca 35 mil och från Hudiksvall 50 mil.

Här kommer ägarnas beskrivning av Stigmansgården:

”Vi har totalt 50 sängplatser uppdelade på Vandrarhem, lägenheter och stugor.

Fastigheten har 32 ha egen mark + 6,5 ha arrenderad mark. Fastigheten gränsar till Domänverkets skogsområden.

Det finns två appellplaner att träna på.

Strand för hundbad finnes. Ingen hyra utgår för spårläggning.

Bokningsavgiften är 25 procent av logipriset och ska erläggas vid bokningstillfället, resterande ska betalas minst 1 månad innan ankomstdagen. Stigmansgården förmedlar förbeställda luncher och middagar (catering).”


Vi har planerat även 2013 års läger till vecka 27 (1-7 juli) och eftersom vi vill vara säkra på att få platsen måste vi (beräknat på 40 sängplatser) betala 25 procent av boendekostnaden i bokningsavgift. Delat på 40 deltagare (med hund) blir detta en kostnad på 300 kr (som naturligtvis dras av från logikostnaden per bädd och vecka (6 nätter) på 1 060 kr (2012 års priser)).

Vi försöker efter bästa förmåga placera er som kommer i boendena på bästa sätt med tanke på era hundar (hane/tik t.ex.). Vi kommer även att försöka tillmötesgå era särskilda önskemål och vi vill därför redan nu informera er om, att det rör sig om vandrarhemsliknande boende i fullt utrustade stugor med olika antal rum möblerade med våningssängar. ALLA önskemål om boende lämnas så snart som möjligt via mail till irene@demonens.se.

Det finns sammanlagt 8 husvagnsplatser på området med tillgång till el!

Vi har av förklarliga skäl inga instruktörer bokade än - bara nästan - men med tanke på 2012-års instruktörer (GBA, Dan Pöhner, Heidi Koivisto och Kristina Svensson) kan vi garantera en lysande laguppställning även 2013! Vi kommer att ha instruktörer under 5 dagar (tis-lör). Preliminär kostnad för instruktörerna (arvode, boende, milersättning, mat) är 1600 kr. Allt på lägret är helt och hållet beräknat till självkostnadspris.

Tanken är att GBA ska ha en rapportgrupp nästa år igen – beroende på hur många som är intresserade av att köra rapport.

För att preliminärboka DIN plats redan nu – betala 300 kr till Nordea personkonto 671219-1045 (clearingnr 3300) senast den 30 november 2012. Ange ditt/era namn på betalningen och skriv även vilken bruksgren ni vill ”lägra” i + vilken klass ni är i (t.ex. ”Anna Andersson, spår, högre”)! Även ni som kommer med husvagn ombeds betala anmälningsavgiften per person – vi reder ut det ekonomiska senare och har full koll. Allt för att vi ska säkra vår bokning!

Om ni inte kan komma kommer bokningsavgiften inte att återbetalas eftersom den utgör en säkerhet för Stigmansgården!

Vi hoppas att vi ses 2013!

//Irene & Nina (lägersekreterare)